3 gode råd til dig der gerne vil rejse med baby

Vil du gerne ud og rejse til sommer, selvom du lige har fået en baby, eller snart skal have det, så læs med her. Startpakke.com kigget på noget af det du skal være opmærksom på når du skal rejse med en lille baby.

Klargør og book hjemmefra

Hvis du i dine unge dage har været ude og rejse som backpacker, så skal du være klar over at det er væsentlig anderledes med en baby på armen. Dengang har du sikkert taget mange ting meget ad hoc. Nu vil det være en stor fordel hvis du forsøger at være så forberedt som muligt. Det er eksempelvis en rigtig god ide at have hotel m.v. booket til hele ferien, i stedet for at skulle stå dernede og køre rundt for at finde et sted. Dette vil man gerne undgå med et lille barn i bilen.

Hvad skal jeg pakke?

Det er en hel anden sag at pakke til andre end sig selv. Når du har en baby med, så gør det det hele lidt ekstra besværligt. Et rigtig godt tip er at skrive ned hvad dit barn bruger i løbet af en dag i ugen op til at i skal ud og rejse. Så har du en god liste at tage udgangspunkt i. Dertil skal du huske også at medbringe solhat, solcreme, plastre og babyalarm. Det kan også være en god ide med et aktivitetstæppe, hvis barnet er helt lille.

Det som for mange kommer til at tage op mest plads i kufferten, er nok bleer. Du kan eventuelt lave lidt research på om det er muligt at købe bleer uden farve og f.eks. andre tilsætningsstoffer inden afrejse, men for at være på den sikre side vil mange vælge at tage bleer med hjemmefra.

Dertil skal du have fundet ud af om barnevogn eller klapvogn skal med, eller om det måske er muligt at låne sådanne ting hvor du kommer frem.

Finansiering af rejse – find det rigtigt forbrugslån inden rejsen

Bliver rejsen helt eller delvist finansieret via lån, så er det en god ide at være grundig. Dette gælder også hvis det kun er et mindre forbrugslån til lommepenge på turen. Lån penge online er nemt nu til dags, og du kan sandsynligvis godt få et hurtigt lån, også når du er på ferien. Det er dog en god ide at have lavet lidt research hjemmefra, så du ikke ender med en alt for dyr beslutning, i tilfælde af at du meget pludseligt står og skal have flere penge ind på dit hævekort.

Hos Startpakke.com har du også mulighed for let at få overblikket over billige forbrugslån. Der kan være rigtig mange penge at spare, ved at tænke sig om, og ikke føle sig for presset til at vælge det første man finder.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Nu springer parkdrømmene ud i fuldt flor

»Her fik vi trukket bukserne af«