FOTO FRA 1979: ERIK LERBECH

Legepladsen Bredegrund fejrer sin 50 års fødselsdag

Den bemandede legeplads Bredegrund fejrer 18. oktober rund fødselsdag med fest, bål, snobrød, popcorn og hoppeborg.

Af Hanne Bjørton
hab@minby.dk

Sundbyøster: Den bemandede legeplads Bredegrund er lige genåbnet, efter den har været lukket for besøgende siden en brand hærgede legepladsbygningen ved juletid sidste år på grund af en kortslutning i en elektrisk installation. Halvdelen af legepladsbygningen udbrændte.

Nu har legepladsen fået helt nye pavilloner og kan endda fejre sin 50 års fødselsdag. Derfor inviterer personalet alle områdets børn til fødselsdagsfest midt i efterårsferien med bål, snobrød, popcorn, dyr og hoppeborg, torsdag 18. oktober klokken 10.00-17.00.

Invitationen gælder også ’gamle børn’, der har benyttet legepladsen igennem årene.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Så er der kultur for bettelorte

Spil for unge damer og knægte