FOTO: Jacob Schneider

Otternes trofaste holdleder fyldte rundt

STEN SVENDSEN: Om det er på gaden omkring Amagerbrogade og Holmbladsgade-kvarteret, hvor han har boet i en menneskealder, som bydreng i 1950’erne, bag skranken i Nordea ved Tingvej indtil for godt fire år siden – eller som spåmand i Amager Bladets nytårsquiz – så fylder Sten Svendsen i lokalmiljøet. Torsdag kunne han fejre 70 års fødselsdag med familie og venner i fodboldklubben B 1908’s klubhus på Sundbyvestervej. Sten har huseret med vandflaskerne i Sundby Idrætspark som holdleder gennem snart 31 år, når klubbens førstehold spiller.
Sten har mange jern i ilden og uanset hvad, det drejer sig om, er hans humør og lune bemærkninger noget, der bliver sat pris på.

/jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Mennesker mødes på Østerbro

Elever frem og tilbage og frem…