PR-FOTOI

FerieCamp. Capoeira og perleplader i juleferien

SUNDBYERNE: Juleferien byder på aktivitetsrig FerieCamp på Amager. Fra den 27.-30. december kan man blandt andet prøve kræfter med den brasilianske kampsport Capoeira eller hygge løs med Perlemor. For FerieCamp på Amager Vest er det sidste gang.

Gennem de sidste mange år har FerieCamp været en tilbagevendende begivenhed på Amager i skolernes sommerferie. Juleferien er ingen undtagelse, her er der fuldt program i Prismen og Sundby Idrætspark 27.-30. december, hvor alle børn gratis kan prøve kræfter med en fritidsaktivitet, man ikke før har prøvet.

FerieCamps i Amager Øst fortsætter i 2019. Amager Vest forsætter ikke. Ved efterårets budgetaftale blev der ikke afsat midler til at videreføre de seks FerieCamps, der udløber med 2018. Det til stor ærgrelse for kultur- og fritidsborgmester kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å):

»Det er en ærgerlig prioritering af partierne bag næste års budget ikke at forlænge FerieCamp. Det er nemlig en unik mulighed for at få de københavnske børn og unge med i fritidsfællesskaberne. At det tilmed rammer hårdest steder som Amager Vest, Nørrebro og Tingbjerg med mange udsatte børn er simpelthen enormt uhensigtsmæssigt,« siger hun.

Se mere: www.feriecamp.kk.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Se billeder fra året, der gik på Nørrebro og i Nordvest: Marts

Komikere hjælper børn i krig