Fra 1-0 sejren over Næstved i november. ArkivFoto: Anders Bentzon

Fodbold. Fremad A. åbner med test mod Frem

SUNDBY IDRÆTSPARK: Efter en fremragende afslutning på efterårssæsonen venter der en spændende forårssæson for Fremad Amager, som er kravlet et stykke op i tabellen, hvor der er kort afstand til de øvrige konkurrenter på de sjove pladser. Den første turneringskamp i 2019 står mod Nykøbing FC i Sundby Idrætspark 3. marts.

Men inden da skal formen pudses af – og et par nye ansigter muligvis prøves – i en række træningskampe. Den første af dem er mod en af de klassiske københavnerrivaler, nemlig BK Frem. Det foregår i Sundby lørdag 19. januar klokken 13.00.

Herefter viser programmet modstanderne HB Køge, FC Helsingør, Landskrona Bois, Avarta og Hillerød – og en træningslejr i Tyrkiet 10.-19. februar.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Mia Nyegaard: Københavnerne bekymrer sig om vores udsatte

Ny Designa-butik på Gl. Kongevej