Foto: TSK

Skøjteløb. Tre Tårnby-medaljer ved Sjællands Cup

KASTRUP: Tårnby Skøjte Klub (TSK) havde måske en lille smule hjemmefordel ved Sjællands Mesterskab og Sjællands Cup: Rigtigt mange var mødt op for at følge de lokale skøjtestjerner. Her var hele Sjællands elite samlet i Tårnby, hvoraf 18 var fra TSK.

Det blev tre medaljer og otte deltagere i top-5. Ved Sjællands Cup blev der hentet to af guld: Flora Rølling (Novice) med et flot fejlfrit program og Cecilie P. Christensen (Senior) imponerede med over syv point til nærmeste konkurrent.

Ved Sjællands Mesterskaberne fik Annika Skibby hevet en fin bronze plads til sig med et spektakulært godt program.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

David vil helt ind under Langebro

Børn på Vesterbro får teaterskole