FOTO: SILLE ARENDT

Københavns Kantatekor giver nytårskoncert i Store Magleby Kirke

ST. MAGLEBY: Københavns Kantatekor giver igen i år to nytårskoncerter med operasolisterne Trine Bastrup Møller og David Danholt i Store Magleby Kirke, lørdag 19. og søndag 20. januar, begge dage klokken 16.00.

Repertoiret er italienske operatoner, wienervalse og »Kantatekor Special«, som er værker skrevet specifikt til koret. Pianisterne Jørgen Ellegaard Frederiksen og Erik Kolind tryller på tangenterne, og Torben H.S. Svendsen er konferencier og dirigent.

Billetter på billetlugen.dk eller hos Dragør Lyd & Billede, Kongevejen 5a.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Flere træer er på vej til Valby og Sydhavnen

Makeover i Øbro-Hallens gemte perle