Kommunaldirektør siger farvel og tak

DRAGØR: Dragørs kommunaldirektør Kenneth Kristensen har valgt, at han ikke ønsker at forlænge sin åremålskontrakt, når den udløber til næste årsskifte. Kenneth Kristensen har været kommunaldirektør i Dragør Kommune siden 1. januar 2015.

I en pressemeddelelse udtaler borgmester Eik Dahl Bidstrup (V): “Jeg er ærgerlig over at skulle sige farvel til en dygtig direktør. Jeg er dog glad for Kenneths store indsats og ser frem til fortsat samarbejde i 2019”.
Kenneth Kristensen blev i 2015 ansat til at konsolidere og videreudvikle organisationen og kommunens økonomistyring.

”Den opgave er jeg ved at have løst,” udtaler Kenneth Kristensen.

Økonomiudvalget vil i løbet af sensommeren planlægge en proces for rekruttering af ny kommunaldirektør og vil sammen med Kenneth Kristensen sørge for en sikker og rolig overlevering af opgaver, hedder det i pressemeddelelsen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Generationsmøde krydrer fællesspisning

Sag om babyskelet forbliver uopklaret