Otte forskellige spille- og kultursteder huser Amager Børnemusikfestival, der foregår i uge syv. Foto: Torben Christensen

Aktiv vinterferie: Amager Børnemusikfestival spiller op til dans

Festival for børn: I hele vinterferien indtages Amager af musikfestival for børn med et program fuld af workshops, sang og dans

 

VINTERFERIE: Fra 10. februar til 17. februar vil Amager være fuld af aktiviteter for børn. Amager Børnemusikfestival afholdes nemlig, og det bliver ikke kedeligt. Programmet for årets børnemusikfestival er spækket med koncerter, workshops og fællessang og kommer til at foregå otte forskellige steder.

Syng dagen i gang med morgensang

Hver morgen klokken 10 vil der være fællessang i Børnekulturhuset Amar’, der ligger på ØresundsvejMan dukker bare op, kommer ind i varmen og ind i fællesskabet. »Vi synger sange sammen – ‘bare fordi’ det er rart og en god måde at starte dagen på,« skriver Børnehuset Amar’ i en pressemeddelelse. Senere på dagen er det muligt at spise sammen med alle de andre festivalsgængere, hvor der forinden måltidet skal klappes, danses kædedans og synges.Få hænderne ned i musikkenI løbet af festivalen er der arrangeret kreative workshops, hvor børn kan få lov til at lege DJ’s med scratching og skabe beats, de kan dele med vennerne på Youtube. Herudover er der også workshops for de børn, der hellere vil bygge robotter og fremtidsmaskiner med arkitekten Roar Lerche. Sidst men ikke mindst, kan street-art-style også prøves af. Børnefestivalen er arrangeret af: Børnekulturhus Ama’r, BETA, KulturhusetIslands Brygge, Kvarterhuset, Solvang Bibliotek, Ørestad Bibliotek, ZeBU, Bibliotekshuse Rodosvej, Amagebro Jazz og Det Kongelige Teater. Billetter kan købes billigt på www.billetto.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Prins Henriks Skole: Så er politikerne blevet enige

Københavnske neonskilte og matematisk model: Oplev særligt kunstværk i aften