Dizzy Mizz Lizzy i Søndermarken sidste sommer. Arkivfoto: Martin Sørensen.

Åbningsbrag: Dizzy Mizz Lizzy til Amager Bio 4. maj

OFFICIEL ÅBNINGSKONCERT. Ingen ringere end Dizzy Mizz Lizzy står for den officielle genåbning af Amager Bio efter ti måneders ombygning. De danske rocklegender spiller 4. maj.

ØRESUNDSVEJ: Amager Bio har i det sidste års tid været under ombygning og fået ny foyer og bedre plads både foran og bagved scenen, så spillestedet lander på en kapacitet lidt over 1.400.

For at markere genåbningen med et brag, præsenterer det nye Bio derfor et af de største og mest folkekære, danske rockbands gennem tiden: Dizzy Mizz Lizzy.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen overraskede mange, da de i foråret 2016 udgav »Forward In Reverse«: Deres første album med nye sange i godt 20 år. Den lange pause havde været god for deres kreativitet, og publikum kvitterede ved både at købe albummet ind på hitlistens førsteplads og strømme til bandets koncerter i titusindvis.

Selv om Amager Bio er et af Københavns større venues, vil der hurtigt blive udsolgt. Så hvis du vil opleve dem tæt på og med Amager Bios velkendte vellyd, skal du være hurtig på billetkøber-aftrækkeren: Billetter à 470 kroner er netop sat til salg i dag fredag middag via ticketmaster.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Wacher fejrer fødselsdag med dobbelt live-koncert

Politibetjent mobbet: »Du er en bomuldsplukker«, »vores sorte ven« og »den lille flødebolle«