Se billederne: For 50 år siden – Politiet stormer Sofiegården

I dag er det 50 år siden, at politiet rykkede ind og ryddede Sofiegården på Christianshavn. Omkring 60 unge mennesker havde på fire år været med til at renovere gården og opbygget et hippiekollektiv med frisind, teater, musik og fællesspisninger for hele kvarteret. Men kommunen har bestemt sig for at sanere en stor del af de godt 25.000 boliger i byen, der er dømt uegnede til beboelse, heraf næsten hele Sofiegården. Se billederne fra rydningen herover.

Du kan læse meget mere om rydningen af Sofiegården HER 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Folkevandring: Tusindvis af mennesker vil gå fra hovedstaden til Helsingør

Politiet stormede Sofiegården for 50 år siden: Britta var med