PR-foto.

Talkin’ ’bout my generation

Teater: Den kropsfikserede og dog kropsforskrækkede generation Y har travlt med at realisere sig selv, sin karriere, curle deres børn og drikke kaffelatter – og har i al det og jagten på det perfekte insta-moment glemt at gøre oprør.

De vil hellere demonstrere for klima og flygtninge gemt bag iPhone-skærmen. Men kan de overhovedet finde ud af at gøre oprør? Eller lider de af virkelighedsapati i jagten på det næste like? Er de virkelig for selvcentrerede og egocentriske til at tage kampen op?

Ungdomsoprør anno 2019

Rosa Sand er en sand genration Yer og spørger nu hvorfor og hvordan? Hun har sammen med Mikkel Trier Rygaard sat 6 personer i stævne på scenen – alle sammen fra generation Y.

Sammen skal de nu finde ud af, hvordan et oprør kan se ud her 50 år efter ungdomsoprøret. I selskab med de 6 performere, bliver der skabt en helt unik TALK i en long duration performance, der ikke forløber efter et fast manuskript, men skabes på – i stedet, i rummet og sammen med publikum. En eksperimenterende teaterform, hvor selve performancen varer omkring 6 timer.

Publikum vil kunne opleve oprøret i sin fulde længde eller frit gå til og fra undervejs. Dog anbefales det at komme klokken 18.00 og se når det hele skydes i gang.

Rosa og Mikkel håber, at performancen vil få generationen til at tænke over, nogle af de kampe generationen bør tage sammen.

Men ville man overhovedet kunne gøre oprør i dag anno 2019 på samme måde som før i tiden? Det er noget af det performancen »Talkin’ ’bout my generation« undersøger.

Forestillingen kan ses 4. marts i Nikolaj Kunsthal, 7. marts i KU.BE på Frederiksberg og 10. marts på Christiania, alle dage klokken 18.00. Billetter kan købes på www.teaterbilletter.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bageren er en fredelig oase, hvor tiden går i stå

Cykelstativer ud for vinbar er ved at blive etableret