Talentspejderne yder en indsats for børn og unge i Dragør og Tårnby. Nu er de nomineret til Børnehjælpsdagens Lillebror Pris, der hvert år hylder projekter, foreninger og initiativer. Foto: PR foto

Indsats for børn og unge på Amager er nomineret til en stor pris

PRISUDDELING: Landsforeningen Talentspejderne, der blandt andet gør en forskel i Tårnby og Dragør, er nomineret til Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2019. Det er de på grund af deres særlige indsats for børn og unge.

Siden 2010 har Talentspejderne med 500 frivillige udviklet og set børn og unges talenter på Amager og i resten af landet. Dragør Kommune og Tårnby Kommune indgik en aftale med Talentspejderne for to år siden. Cirka 15 unge i de to kommuner indtil videre har gennemgået et særligt talentprogram med støtte fra lokale, frivillige mentorer. Formålet med programmet er, at de unge i sidste ende kommer i job eller uddannelse.

44 indstillinger

Talentspejderne har fået hele 44 indstillinger fra offentligheden. Det er på baggrund af disse, at Talentspejderne er blevet nomineret. Udover Talentspejderne er SMILfonden og Foreningen for Børn og unge med Handicap – og deres Familier (FBHF) også nominerede.

Priskomitéen, der har nomineret de tre projekter, kårer også vinderen af prisen. Prisuddelingen sker torsdag 4. april på Rådhuspladsen. Med prisen følger en check på 50.000 kroner.

»Vi håber, at folk vil hjælpe os med at hylde de tre nominerede. De fortjener anerkendelse og opmærksomhed for deres værdifulde arbejde, der gavner børn og unge – både lokalt og på landsplan«, udtaler Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl, i en pressemeddelelse.    nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ghita Nørby-forestilling ramt af Facebook-storm

Weekendkunst: 80-årig billedkunstner udstiller familien