Bliv bedre til at finde kærligheden gennem Nina Askovs foredrag. Foto: PR foto

Ud af singleland: Kørekort til kærligheden

Tårnby: Hvorfor er du single, når du føler dig klar til kærlighed? Onsdag 27. marts klokken 19 kan du få svar på nogle af de mange spørgsmål, som man kan have som single, ved et arrangement på Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10 med Nina Askov.

Nina Askov er coach og psykoterapeut og har i mange år ufrivilligt været single. Hun satte sig for at finde ud af, hvorfor kærligheden skulle være så kompliceret. Hvorfor forbliver nogen i singletilværelsen, uden at de egentlig ønsker det?

Det kan bogen ’Kørekort til kærligheden: en teoribog’ fra 2018 give et nærmere svar på, mener forfatter Nina Askov, der holder foredraget på Tårnby Hovedbiblioteket. Hun har i bogen interviewet 40 forskellige singler. Billetter til 30 kroner kan købes på www.taarnbybib.dk.        nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Debat: Borgerinddragelse i planlægningen af Toftegårds Plads

Påskeliljer skal udryddes – ingen blomster på militært anlæg