Deltag i erindringscaféen, som denne gang hylder beværtninger på Amager. Foto: PR

Erindringscafé: Om beværtninger på Amager – engang og i dag

TÅRNBY: På Tårnby Bibliotek afholdes der 2. april klokken 14-16 en erindringscafé. Der har altid været mange beværtninger på Amager, hvoraf nogle af dem stadig lever, andre er forlængst lukket ned og nye popper op.

Der lægges op til diskussion om, hvordan beværtningerne var engang, og man er mere end velkommen til at bidrage med egne anekdoter. Derudover vil der blive holdt et kort oplæg om temaet måske i sammenhæng med materiale fra lokalarkivets samling. Lægger man inde med nogle billeder, kan disse også blive vist på storskærmen.

Det er gratis at deltage i arrangementet.     nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Klavertoner i Koncertkirken

Magi i Helligåndshuset