Anja Andersen har vundet adskillige priser for sin forskningsformidling. Foto: PR foto

Stjernestøv og galakser: Astrofysiker fortæller om universet

Kamillevej: Torsdag 4. april holder astrofysikeren Anja Andersen foredrag om stjernestøv og galakser i børnehøjde på Tårnby Bibliotek fra 17 til 19. Hvordan er alt liv startet, og hvad sker der, når en stjerne brænder ud? Det er sådanne spørgsmål, hun vil tage op. Anja Andersen er tilknyttet Niels Bohr Instituttet på Københavns Universitet. Hendes interesse for universet begyndte allerede, da hun var 13 år gammel, og hun forsøger nu at finde svar på mange af de gåder, der er i universet. Indgang til foredraget koster 20 kroner. Det er tiltænkt børn fra 10 år og op.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Forårsæsonen med søndagskoncerter rundes af

0

Istedgade overgav sig ikke