ARKIVFOTO: MICHAEL PALDAN.

Nabomøde. Bliv klogere på fremtiden som nabo til Kastrup Lufthavn

TÅRNBY: Lanceringen af en ambitiøs klimastrategi og de kommende udvidelsesplaner giver naturligvis anledning til spørgsmål blandt naboerne til Kastrup Lufthavn. Derfor inviterer lufthavnen til nabomøde torsdag 2. maj klokken 18.00-19.30 i VL-terminalen, hvor klima- såvel som udvidelsesplaner præsenteres, og lufthavnens naboer får mulighed for at gå i dialog med lufthavnens eksperter på området.

Ved mødet stiller lufthavnen med eksperter inden for trafik, byggeri, miljø og planlægning, der vil kunne besvare spørgsmål og lytte til deltagernes betragtninger og bud på, hvordan lufthavnen kan blive en bedre nabo i fremtiden.

Ved mødet vil det også være muligt at tilmelde sig lufthavnens nye nabonetværk, som etableres for at skabe en tættere relation til lokalmiljøet og kunne indgå i en tæt dialog med naboerne. /jep-

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Under bæltestedet: Per Vers og Lille Palle mødes i sjofel samtale

Møller Jensen lukker og slukker i Dragør