Ørestad får besøg af Brian Holm til en snak om tro. Foto: Nils Meilvang

Cykelrytteren fortæller om sin tro

Ørestad: Den tidligere cykelrytter Brian Holm, der nu er lokalpolitiker og sportsdirektør, besøger Kirken i Ørestad torsdag 2. maj klokken 20, hvor han vil tale med sognepræsten Rikke Weissfeld om, hvad tro betyder for ham.

Besøget fra Brian Holm er et tre-i-én arrangement. Det vil sige, at det hele begynder med en gudstjeneste klokken 18. Herefter bliver der serveret tapas for 50 kroner klokken 19. Klokken 20 til 21 vil samtale om tro foregå.

Alle er velkomne i kirken. Man behøver ikke deltage i begge dele.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Regnbuebænk foran Parken ved kampen mellem FC København og OB

Fremtidens klassiske musik