Anbefal Månedens Amagerbutik for maj

Amager Bladet og Danske Bank er klar med en ny sæson ‘Månedens Amagerbutik’. Vi har allerede kåret vinderen for marts, Skønhedsklinikken Bülow, og vinderen for april bliver offentliggjort på fredag. Kåringerne fortsætter for maj, juni, september, oktober og november. Blandt de udvalgte butikker kårer vi ‘Årets Amagerbutik 2019’. ‘Månedens Amagerbutik’ modtager diplom og hædrende omtale, mens Danske Bank giver en pengegave på 10.000 kroner til ‘Årets Amagerbutik’. Du kan anbefale alle detailbutikker med postnumrene 2300 Kbh. S., 2770 Kastrup og 2791 Dragør. Skriv en kort anmeldelse om hvorfor netop din favoritbutik skal udvælges til ‘Månedens Amagerbutik’. Kriterierne er; god service, smilende personale, bedste udsmykning og produkter af god kvalitet.
Et dommerpanel bestående af Amager Bladets chefredaktør Jan Jeppesen, salgschef Henrik Clausen og filialdirektør Dorthe Ankersen, Danske Banks Amager-afdeling, vil udvælge ‘Månedens Amagerbutik’ på baggrund af jeres anbefalinger.
Skriv din anbefaling i kommentartråden på Facebook.
SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Punkband fylder Staden med fransk musik

8 personer anholdt på arbejdernes kampdag