Birthe Kjær giver gratis koncert på Nemoland 28. juli klokken 20. Samme dag spiller Humørekspressen klokken 18. Foto: Niels Henrik Dam / Ritzau Scanpix

Nemoland løfter sløret for søndagskoncerter: Det skal du høre

Christiania: Årets musikprogram for søndagskoncerterne på Nemoland på Christiania er offentliggjort. Programmet tæller store danske navne som Birthe Kjær, Benal, Barselona, Danser med Drenge og Die Herren.

Det koster en tur i baren

Hver søndag over hele sommeren inviterer Nemoland på gratis koncerter med to kunstnere på scenen – én klokken 18 og én klokken 20 – under åben himmel og med plads til alle. Det eneste Café Nemoland forventer er, at publikum køber øl i baren, så det hele kan løbe rundt. »Vi ønsker fortsat at støtte kulturen, og du hjælper os ved at støtte os, når du køber dine drikkevarer i vores bar, tager hensyn til vores naboer, og hjælper med at rydde op efter dig selv,« skriver Nemoland.

Nyt, kitch og gammelt

Traditionen tro løber søndagskoncerterne for 12. år i træk fra 26. maj til 25. august. »Vi sammensætter programmet, så der er noget for enhver smag. Nyt, kitch, gammelt, og fremtidens unge kunstnere,« skriver Nemoland. Søndagskoncerterne skaffer Christiania en masse god omtale, der sætter fokus på folkelighed frem for hash og vold. Se mere på

Programmet for Nemolands søndagskoncerter blev offentliggjort 1. maj. Nogle af Danmarks dygtigste artister kommer og spiller. Program: Nemoland.dk

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Her kan du blive viet i det fri: Hvad med en tur i Rådhustårnet?

Frederiksberg får nye udleveringssteder