PrivatFoto

Valgkamp. Enhedslisten varmede op på 5-øren

AMAGERBROGADE: Enhedslisten fyrede sidste fredag op for valgkampen på Café 5-øren med øl og musik fra protestsangeren Arne Würgler: En sand legende fra dengang drømmen om en bedre og sjovere verden hørte tiden tid.

Ind imellem musikken var der små peptalks af de lokale kandidater til folketinget Michael Neumann og Karen Skærlund Risvig – og Enhedslistens kandidat til EU-parlamentet Eva Milsted Enoksen.

Arne Würglers seneste sang »Farvel Lucky Løkke« er valgkampens første sang. Den er blevet et lille hit på nettet, hvor tusinder har moret sig og delt videre. Koncerten var en musikalsk peptalk med masser af musik og humor, hvor publikums aktive medvirken spillede en stor rolle.

Arne Würgler spillede nogle af sine kendteste hits, suppleret med nogle nye sange. Han var oprindeligt bassist i datidens førende beat- og rockgrupper Burnin’ Red Ivanhoe, Pan og Blast Furnace. Senere indledte han et årelangt samarbejde med sangeren Benny Holst.

Würgler er nok den, der har spillet allerflest gange foran Christiansborg slot, og han fik i sin tid sine sange bandlyst i DR af politikeren Erhard Jacobsen. Derudover er han kendt for venstrefløjens store hit »Røde Wilfred« og har været de danske sangskriveres formand gennem en menneskealder. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Forårsmarked og lækre smagsprøver

0

Se billederne: Cityringen set fra oven