Plejehjemsbeboere gav den gas i amerikanerbiler

Der var højt humør på bagsmækken, da American Car Club Copenhagen i går søndag inviterede beboere fra Plejehjemmet Løjtegårdsvej på halvanden times køretur rundt på Amager i klubmedlemmernes flotte amerikanerbiler og derefter på kaffe og kage i klublokalerne på Ladegårdsvej.

“Vi vil gerne gøre lidt godt for de ældre,” fortæller Lene Jensen. Hendes nu afdøde svigerfar boede på plejehjemmet, og derfor fik hun ideen til at genoptage plejehjemsbesøget, som klubben arrangerede for efterhånden mange år siden.

American Car Club Copenhagen blev grundlagt i 1976 – dengang på Øresundsvej. Klubben tæller i dag cirka 90 medlemmer.

Andre nyheder

Fotos: Thomas Bergkrantz

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fodbold: Lokalbrag på vej i første divsision

Skorstenen får magtfuld allieret