Rickies seneste album »Kicks« er netop udkommet. PR-foto.

Vind billetter til Rickie Lee Jones-koncert

KONKURRENCE. Rickie Lee Jones kommer igen til Amager Bio, denne gang med det nye album »Kicks« i bagagen. Læserne kan vinde billetter.

ØRESUNDSVEJ: Den Grammy-vindende Ricki Lee Jones gave sidste år en komplet udsolgt koncert i Amager Bio – nu vender hun tilbage med sit spritnye album »Kicks« og gentager succesen tirsdag 2. juli.

Rickie Lee Jones’ selvbetitlede debutalbum er helt tilbage fra 1979, men den amerikanske sangerinde ogsangskriver turnerer stadig aktivt og indspiller jævnligt. Hun er et af de sjældne eksempler på en singer-songwriter, der har formået at bryde med udtrykkets begrænsninger og bevæget sig på tværs af genrer helt fra starten

Det nye album er en samling Jones-fortolkninger af to årtiers store amerikanske sangperler inden for både pop, rock og jazz fra 50’erne til 70’erne.

Vind billetter

Amager Bladet udlodder i samarbejde med Amager Bio 5×2 billetter til koncerten.

For at deltage i konkurrencen skriver du en mail til jape@amagerbladet.dk senest på fredag 28. juni klokken 12.00. Skriv »Rickie Lee« i emnefeltet, opgiv navn, adresse og telefonnummer i dagtimerne og svar på spørgsmålet: »Hvornår udkom Rickie Lee Jones’ debutalbum?«

Vinderne får direkte besked og skal kvittere inden mandag 1. juli klokken 12.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Master Fatman-venner holder støttekoncert for familien

En æra er forbi på Blytækkervej