Det har aldrig været meningen, at Ørestads beboere skulle erhverve sig en bil, mener Søren Bertelsen.
Det har aldrig været meningen, at Ørestads beboere skulle erhverve sig en bil, mener Søren Bertelsen. - Foto: FOTO: Michael Paldan

Ørestad er ikke for bilister

Søren Bertelsen

Rundholtsvej 28

Kommentar til Torben Dan Pedersens indlæg om parkering, tirsdag 15. Oktober 2019:

Københavns Kommune skylder at melde rent ud: Det har aldrig været meningen, at beboere i Ørestad skulle erhverve sig en bil. Eksempelvis har det prisbelønnede byggeri 8-tallet ikke en p-kælder. Det ville være utænkeligt i mange andre større byer i verden, men de er ikke så fremsynede som København. Beboerne i Ørestad har en metro, og det må være nok, har kommunen bestemt. Derfor er der få p-pladser. Problemerne opstår hvis tilflyttere til Ørestad og deres besøgende ikke er klar over, at biler er unødvendige i en moderne miljøbevidst bydel. Løsningen må derfor være, som Torben Dan Pedersen efterlyser, at alle steder hvor man kan parkere en bil, afspærres med kampesten. Så forsvinder bilerne og problemerne hurtigt. Mon størstedelen af byens politikere og byplanlæggere bor i Ørestad? Det er ikke sikkert…

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Monica Jakobsen kommer og spiller i Nazaret Kirke onsdag 30. oktober. FOTO: Nazaret Kirke.

Stemningsfulde melodier: Nazaret Kirke finder din indre ro

Lise Hanskov spiller koncert på flygel.

Musik af Gershwin i Kapernumskirken