Finn Rudaizky (DF) og resten af Dansk Folkeparti i Københavns Kommune ønsker at give en hjælpepakke til de ældre borgere i København.
Finn Rudaizky (DF) og resten af Dansk Folkeparti i Københavns Kommune ønsker at give en hjælpepakke til de ældre borgere i København. - Foto: PR

Vi skal hjælpe de ensomme, isolerede ældre i København

Indlægget er udtryk for skribentens egen holding.

Af Finn Rudaizky (DF) på vegne af Dansk Folkeparti

Dansk Folkeparti vil bakke op om Ældre Sagens ønske om at gøre noget særligt for de mange ældre borgere på københavnske plejehjem.

Dansk Folkeparti mener, at mange af vores ensomme og isolerede ældre mistrives under Corona-krisen, og det vil derfor være anstændigt rigtigt, at tilbyde disse borgere en Corona-hjælpepakke.

Derfor foreslår vi, at Borgerrepræsentationen pålægger Sundheds- og Omsorgsforvaltningen & Økonomiforvaltningen at udarbejde forslag til Borgerrepræsentationen om Corona-hjælpepakke/bevilling på 10 millioner kroner, som skal målrettes individuelle aktiviteter og underholdning på kommunens plejehjem.

Pengene skal kunne bruges individuelt på de forskellige plejehjem, enten inden- eller udendørs, som en indsats overfor ældre på plejehjem.

Debatindlægget er desuden også et medlemsforslag, der fremsættes på et møde i Borgerrepræsentationen 23. april.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Henrik Soten er i gang med at omdanne indgangspartiet mod gaden til et stort graffiti-inspireret maleri.

Gadekunst skal minde om Amagers DNA

Frederiksberg Kommune åbner pengeposen med midler til anlægsprojekter.

Kommunen åbner pengeposen: Fremskynder anlægsprojekter for 37 millioner kroner