- Foto: Martin Sørensen.

Friske landkrabber i vandet

NATURCENTER AMAGER STRAND: Alle friske landkrabber kan tage et smut for Naturcenter Amager Strand, hvor det gælder om at finde Amagers bedste krabbefænger og en masse spændende småfisk.

AMAGER STRANDPARK: Er du en krabbeart der lever på land modsat alle andre krabbearter? Så overtal din mor og far til at springe på cyklerne eller metroen med kurs mod Amager Strandpark på Øresundsstien 7.

Her står undervisere fra Naturcenter Amager Strand klar til at øse ud af deres viden og sjove anekdoter om strandens natur og dyreliv.

Fem-årige Milas viser en ordentlig krabat af en krabbe. Fotos: Martin Sørensen.

Fem-årige Milas viser en ordentlig krabat af en krabbe. Fotos: Martin Sørensen. – Foto: Martin Sørensen

Naturcentret har sørget for at program, der er spækket med spændende og lærerige oplevelser. Du får lov til at bygge din egen krabbefiskestang. Og du bliver udfordret til at fange den største krabbe og vinde krabbekonkurrencen. Du kan også fange små fisk med sænkenet og se nærmere på din fangst i et af vandbordene.

Og når I alligevel er på stranden så kan besøget krydres med waderstur. Hver dag til og med 11. august klokken 12.00-14.00 på hverdage kan I få fødderne i vand og komme endnu tættere på dyrenes verden.

Her er det Line Faber der underviser. Foto: Martin Sørensen.

Her er det Line Faber der underviser. Foto: Martin Sørensen.

Du og familien kommer på opdagelse på det lave vand, hvor man finder spændende dyr, ser dem boltre sig i deres rette element og lærer om, hvor de forskellige rejer, krabber, småfisk og muslinger bor.

Dagens fangt ved vandbordene.

Dagens fangt ved vandbordene. – Foto: Martin Sørensen.

Turen varer halvanden time, og der er toiletter på Naturcenteret, hvor man også kan købe kaffe, te og kakao til en femmer. Hvis man har lyst til at bruge en hel dag derude, anbefales det at medbringe madpakker. Det koster 50 kroner pr. person at komme med på wadersturen.

Læs mere og køb jeres billetter på www.naturcenteramagerstrand.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Det er liv og glade dage når Kronprinsessegade inviterer til havefest.

Er du klar til sommerens bedste havefest?

GrillTennis er et af mange populære events i Absalon.

Absalon byder på GrillTennis, Rejsebanko og masser af yoga