- Foto: Foto: Michael Paldan

Tag på 24 timers BioBlitz på Fælleden

Amager Fælled: Lørdag 17. august fra klokken 10 og 24 timer frem kan du tage med på BioBlitz på Amager Fælled, der arrangeres af Amager Fælleds Venner. Arrangementet BioBlitz går ud på at registrere så mange forskellige arter som muligt inden for et døgn i et bestemt områder. Arterne er alt fra dyr til planter. Registreringerne bliver undersøgt af fagfolk og besøgende. BioBlitzen foregår i den sydlige del af Amager Fælled, der kaldes Lærkesletten. På det specifikke område planlægger Københavns Kommune og By & Havn at skabe et nyt byområde med 4.000 beboere. Se mere på Facebookbegivenheden ’BioBlitz på Amager Fælled’.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Street Party kommer til Frederiksberg.

Gadefest i to dage med mange oplevelser

Gæster fra hele verden kommer til København for at fejre Copenhagen Pride. Det benytter mange københavnere til at leje deres lejligheder ud.

Private udlejere tjener millioner under Pride Week i København