Lydvandringen er skabt af Mathias Hau, Sofie Buch og Victor Hempel-Mydtskov.
Lydvandringen er skabt af Mathias Hau, Sofie Buch og Victor Hempel-Mydtskov. - Foto: PR foto

Lydvandring med drama gennem Sundby

Sundbyøster: Fra lørdag 31. august kan man opleve et lyddrama om sorg og kærlighed, mens man går gennem små stier og parker i Sundbyøster. ’To eks plus én’ hedder dramaet, der handler om et brudt parforhold, der mødes igen i Englandsparken. Amalie og Rune går en tur. De har begge brug for at komme ud med noget svært. Rune er stadig dybt rørt over at have mistet sin lillebror, og Amalie skal fortælle, at hun er gravid. På turen gennem Sundby forsøger eksparret at finde fælles fodfæste. De snakker gamle minder, og der opstår nye problemer. Vandringen begynder ved legepladsen i Englandsparken. Som deltager skal man dukke op med podcastappen og høretelefoner. Fortælleren vil da guide én gennem turen, der varer 40 minutter. I forbindelse med releasen er der en fælles guidet tur 31. august klokken 14 og to ture 7. september klokken 14 og klokken 16. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Lørdag 31. august kan du både købe og sælge planter på Sønder Boulevard. Foto: Absalon

Paradis for planteelskere

Er der noget der kan samle Folehaven, så er det fest, folkekøkken og fællesskaber.

Fællesskab Folkelighed Folehaven