I udstillingen ‘Stien eller tid imellem træer’ får planter og træer lov til at gro frit inde i kunsthallen Overgaden.
I udstillingen ‘Stien eller tid imellem træer’ får planter og træer lov til at gro frit inde i kunsthallen Overgaden. - Foto: PR

Kunstudstilling udfordrer natursyn

FERNISERING: Kunstner Rune Bosse udforsker krydsfeltet mellem kunst og natur i sin første soloudstilling ’Stien eller tid imellem træer’ på kunsthallen Overgaden.

For første gang i Overgadens 33-årige historie står kunsthallen overfor at være lukket i en periode på godt seks måneder i forbindelse med en større renovering. Denne unikke situation har Rune Bosse taget til sig og skabt en udstilling, der lægger Overgadens underetage i ruiner.

Til udstillingen lader Rune Bosse plantearter gro og spire indendørs, så de gennemtrænger væggene og nedbryder væsentlige dele af Overgadens indre. Udstillingen skildrer et apokalyptisk scenarie, hvor naturen får lov til at overtage Overgaden, så skellet mellem indenfor og udenfor og fortid og en (mulig) fremtid udviskes.

Udstillingen har fernisering 20. september klokken 17-20 og er åben fra 21. september til 24. november.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

»Investering i kulturen betaler sig, fordi det bidrager til et bæredygtigt samfund. Derfor ønsker Radikale Venstre en investeringsplan for kulturen,« lyder det fra Lone Loklindt.

Radikale Venstre vil opprioritere kulturen

Lørdag 21. september er der koncert i Metronomen.

Horn for fuld udblæsning i Metronomen