- Foto: PR-foto

Hyldestkoncert til Kim Larsen

VESTAMAGER: Søndag 29. september, klokken 16.00-18.00, kan du få et genhør med nogle af de største hit fra den folkekære musiker Kim Larsen. Denne dag åbner Kulturzonen, Nøragersmindevej 90, dørene til en et-års mindekoncert med Danmarks bedste Larsen-kopi – Lune Carlsen.

Med sin hyldest til Kim Larsen ligger Lune op til en medrivende, elskelig og forrygende oplevelse for alle der kender til nogle af de gode gamle hits – mon ikke de fleste kan synge med på et enkelt eller to numre.

Entréen til koncerten er 100 kroner og billetter købes på www.kulturzonen.net/tilmelding. Skulle der være ledige billetter på dagen, sælges disse i døren. Kulturcaféen holder også åbent på dagen med drikkevarer og snacks. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

KCC-direktør John Hansen (th.) overrækker prisen til Gert Helsholt fra Den Kinesiske Butik i Rosengården.

‘City Spirit’ i Rosengården: Ny pris til Den Kinesiske Butik

Den gode fredagsstemning i Tivolis Food Hall bliver nu garneret med sprød dj-musik.

Dj-musik til maden: Nu bliver fredagene ekstra festlige i Tivoli Food Hall