Hvordan ser Amager ud fra oven?
Hvordan ser Amager ud fra oven? - Foto: PR

Vil du se Amager oppe fra?

Kulturforeningen Liv i Sundby inviterer til et portræt af Amager gennem luftfotos. Journalist og historiker Claus Hagen Petersen har i fotobøgerne givet signalementet af en række danske byer og lokaliteter, og i 2012 kom turen til Amager. Til arrangementet vil du se en række luftfotos fra Amager, og der vil blive fortalt om øens mangfoldige og kontrastfyldte historie, om hollænderne i Store Magleby, om industrialiseringen, om de mange militære installationer og om øens forvandling i de senere år.

Arrangementet ‘Amager fra oven’ foregår 2. oktober klokken 19 på Foreningshuset Sundholm8, Sundholmsvej 8. Billetter koster 40 kroner og købes på livisundby.dk. Liv i Sundby har en række forskellige arrangementer i efteråret, som du også kan læse om på hjemmesiden.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Den Sønderjyske By.

Forslag: Benspænd for fupmodernisering af lejligheder

Dijana Ivanesevic giver en god forklaring på sin restaurants navn.

Restaurant Proletar – hvad ligger der lige bag dét navn?