- Foto: Børneulykkesfonden

Velgørenhedsløb: Centimeter-maraton for de små i Field‘s i morgen søndag

ØRESTAD: Den klassiske maratonløber tilbagelægger 42 kilometer, men i morgen søndag 29. september kl. 15 byder Børneulykkesfonden og Rasmus Klump på centimeter-maraton i Field’s, hvor man i stedet løber 42.195 centimeter – eller godt 400 meter.

’Centimeter Maraton’ har til formål at få flere børn til at komme ud at dyrke motion, lyder det fra arrangørerne.

»I Børneulykkesfonden arbejder vi for at få leg og bevægelse ind i børnenes hverdag. I en digital tidsalder er der mere end nogensinde brug for, at vi husker at komme ud og få rørt os, og det behøver ikke være en sur pligt,« fortæller Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden.

Centimeter Maraton er for børn i alderen 2-10 år, og børnene inddeles i to grupper. ’Pildskadderne’ og ’Gøjerne’. Pildskadderne er de mindste børn, hvor far eller mor må løbe med. Gøjerne er de større børn, som godt kan løbe hele distancen selv.

Alt overskud fra løbet går ubeskåret til Børneulykkesfondens arbejde for at øge børnesikkerheden i Danmark. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Børnekulturpiloterne gør det igen: Ind i labyrinten med Søren Kierkegaard

Michael H. Lund og Randi E. Mortensen er snart klar på instrumenterne i Taksigelseskirken. Pressefoto.

Koncert: Kirke spiller fransk og nordisk