Den nye 4DX-teknologi er udviklet i Sydkorea
Den nye 4DX-teknologi er udviklet i Sydkorea - Foto: FOTO: PR foto.

Biografsæder med vind i håret og lugt af brændt gummi

At gå i biografen er i sig selv en oplevelse, men oplevelsen bliver fremover vildere end nogensinde før. Der er nemlig sket lidt af en revolution i Nordisk Film Biografer Field’s – en revolution ved navn 4DX. Biografkonceptet 4DX giver vind i håret, rysteture, hoppeture, tåge, dufte og snevejr. Biografgæsterne vil altså ikke kun få en en-til-en oplevelse med lærredet, men vil kunne springe direkte ind i filmen med alle sanser.

Den nye teknologi er allerbedst i actionfilm, flotte eventyrfilm og i børnefilm. Ved børnefilm vil der dog blive skruet en anelse ned for effekterne.Udover alle de effekter, der nu bliver en del af biografoplevelserne i Field’s, vil man som gæst også komme til at sidde i luksussæder i alle sale. Med sæderne kan man opleve en meget bedre komfort, og så bliver det også muligt at indstille sæderne i liggende position. Herudover er der også ekstra benplads.

Nordisk Film Biografer har allerede to 4DX-sale i henholdsvis Aarhus og Lyngby – og nu følges der op med endnu en sal i Field’s.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bjerget Amager Bakke på toppen af forbrændingsanlægget - med skipister og vandrestier.

Toppen af poppen: Amager Bakke er en attraktion i verdensklasse

Nedslidte baderum er blot noget af det, Bavnehøj Skole kæmper med, efter deres helhedsrenovering gik i stå, fordi der ikke var sat penge nok af. I Kgs. Enghave Lokaludvalg havde man håbet, at budgetparterne ville finde de resterende penge på næste år budget i Københavns Kommune, men det lykkedes ikke i denne omgang.

Sydhavnen stod bagerst i årets budgetkø