Gasoline spiller i Kulturhuset på Islands Brygge 9. og 10. november.
Gasoline spiller i Kulturhuset på Islands Brygge 9. og 10. november. - Foto: FOTO: PR foto

Kim Larsen hyldes i tre dage på Islands Brygge

Der er nok ingen tvivl om, at den folkekære Kim Larsen aldrig vil blive glemt. Nu er det over et år siden, at han døde, det er snart hans fødselsdag, og det er 50 år siden, at Danmarks Gasolin’ blev dannet og så endda på Christianshavn.

I Kulturhuset Islands Brygge skal den folkekære Larsen fejres over tre dage. 9.-10. november, hvor Gasoline optræder med Gasolin’-sange, og torsdag 14. november, hvor Steffen Jungersen tager over med sine fortællinger.

Mange af Gasolin’s sange er udødelige, og musikken lever da også videre hos de fem kvinder i Gasoline. For 13 år siden fandt kvinderne sammen med det formål at give Gasolin’ et girlpower twist. Gasoline består af Line Münster-Swendsen, vokal; Birgitte Bjørn, guitar og kor; Lisbeth Rysgaard, guitar og kor; Annette Bork, bas og kor; Ditte Brodde, trommer.

Når Steffen Jungersen kommer 14. november klokken 20, vil han fortælle om Kims lange karriere med op- og nedture – en karriere som Jungersen har været tæt på som journalist i 25 år. Se mere på https://kulturhusetislandsbrygge.kk.dk/

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Billedtekst. FOTO: NAVN

Politi til stede i omstridt gade

Mads Mørkeberg og Rasmus Toft har åbnet Mad Disken på Godthåbsvej.

Godthåbsvej: Mad Disken har lækkerier fra mandag til søndag hele dagen