- Foto: FOTO: Martin Fyhn Lykke Lladó/Biofoto/Ritzau Scanpix

Monster trucks invaderer arenaen

I weekenden 17. til 19. januar indtager Hot Wheels Monster Trucks Live Royal Arena. »Det bliver vildt! Det bliver larmende! Det bliver MONSTER stort!,« skriver Royal Arena på deres hjemmeside. I løbet af weekenden er der shows, freestyle motorcross, verdensrekordforsøg og robotter. Det var en raketforsker og bildesigner, der i 60’erne opfandt Hot Wheels. I dag er det et af de bedst solgte stykker legetøj i hele verden. Der bliver solgt hele 16,5 biler hvert sekund. »Vi har oplevet en hidtil uset succes i løbet af vores første år med Hot Wheel Monster Trucks Live i Nordamerika, og vi er glade for at kunne udvide til Europa i dette nye partnerskab med Live Nation,« siger Ken Hudgens, administrerende direktør for Raycom- Legacy Content Company. Billeterne koster mellem 175 og 430 kroner.

Hot Wheels Monster Trucks Live 17.-19. januar 2020. Billetter kan købes her

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

LEDER: Vi skal synge og løfte i flok

Freddy Christiansen har boet i Lønstrupgård siden 1986 og er vild med det - især den lyse altan, der lige nu er lidt kold, men så fungerer den som et ekstra køleskab.

Vanløse er bedst, hvis man er aktiv