Prime is Coming er på Amager 7.-8. februar 2020
Prime is Coming er på Amager 7.-8. februar 2020 - Foto: PR foto

Humanitær festival lander på øen

Metalfestivalen ’Prime is Coming’ kommer tilbage til øen i februar for fjerde år i træk. 7. og 8. februar. Festen foregår nemlig i Beta på Øresundsvej.

Den omrejsende festival er til til fordel for velgørenhed. Sidste år blev overskuddet givet til Ronald McDonald huset. Overskuddet i år gives til Sandholm lejren, Sjælsmark og Avnstrup asylcenter.

»Jeg har selv boet på et asylcenter i fire år fra 1992 til 1996, da jeg flygtede til Danmark. Vi boede fire mennesker på 12 kvadratmeter hotelværelse i fire år i en utrolig svær situation. Jeg kender alt til situationen, og hvor svært det er. De midler, vi kan give til asylcentrene, vil være fokuseret omkring børnene og deres trivsel. Pengene vil således gå til legetøj og aktiviteter til glæde og gavn for børn, der er flygtet den lange vej til Danmark,« fortæller stifter og tidligere flygtningebarn Mirza Radonjica i en pressemeddelelse.

Programmet i 2020 består kun af Prime Collective bands og tæller MØL, Aphyxion, Helhorse og The Interbeing.

Se mere om festivalen og køb billetter på Amager Bios hjemmeside

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Ifølge en pressemeddelelse udsendt af DOT, 21. januar 2020, indføres pensionistreformen i faser og lanceringen udskydes

Debat: En bombe under det frivillige foreningsliv

Qvortrup er kommet helskindet igennem stormvejret og har siden Se og Hør-tiden været først politisk redaktør og siden politisk kommentator for blandt andet TV2.

Qvortrup skyder med skarpt