Holdet bag Amager Revyen udsætter foreløbig sin premiere til 1. april. Fra venstre Dorte Munksgaard, instruktør Mikkel Løvenholt Reenberg, Birgit Schou Kjersner, Morten Østergaard (kapelmester), Anders Anderskov og Jeanett Rytter i december, da holdet læste revytekster.
Holdet bag Amager Revyen udsætter foreløbig sin premiere til 1. april. Fra venstre Dorte Munksgaard, instruktør Mikkel Løvenholt Reenberg, Birgit Schou Kjersner, Morten Østergaard (kapelmester), Anders Anderskov og Jeanett Rytter i december, da holdet læste revytekster. - Foto: Hanne Bjørton

Amager Revyen satser på premiere 1. april

Nedlukningen af kulturinstitutioner på grund af Coronavirus betyder, at Amager Revyen må udskyde sin premiere og krydser nu fingre for, at det i stedet kan blive 1. april.

Generalprøven skulle have været i dag fredag og premieren i morgen lørdag.

Men så blev Danmark delvist lukket ned i onsdags af statsministeren på grund af Coroniavirussen, og det betyder, at indendørs kulturinstitutioner lukker ned de næste to uger – dermed også Teater Play på Strandlodsvej, hvor Amager Revyen skal foregå.

»Men nu har vi holdt møde med Teater Play og flyttet datoer for revyen, og de der havde billet til premieren kan godt skrive 1. april i kalenderen som ny premieredato. Vi håber at det kan lade sig gøre til den tid. Skulle der komme andre eller nyere retningslinjer for offentlig adfærd, retter vi os naturligvis efter dem,« siger Jeanett Rytter fra Amager Revyen.

Amager Revyens forestillinger til og med 29. marts er aflyst i forbindelse med regeringens indgriben over for Coronavirus. Der er planlagt ny generalprøve tirsdag 31. marts og premiere onsdag 1. april. Derudover er der i april planlagt yderligere 11 forestillinger samt 8 forestillinger i maj. Se alle datoer og tidspunkter på www.amagerrevyen.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Brødhylderne er tomme i mange supermarkeder også her i Irma på Mozartsvej. Og det vil være nogle timer endnu, for leveringen er forsinket.

Opfordring fra lokalt supermarked: »Lad være med at stille jer i kø fra klokken 8.00, vareleveringen er forsinket«

Roayl Arena kommer ikke til at huse vinterklassikeren 6-dagesløbet.

Royal Arena må droppe 6-dagesløb