PR-FOTO
PR-FOTO - Foto: PR-foto

Corona-krise: Mogens Dahl Koncertsal aflyser hele forårssæsonen

Først aflyste Mogens Dahl Koncertsal i Snorresgade sine arrangementer her i marts på grund af restriktionerne i forbindelse med Corona-smitten.

Men nu aflyser kulturstedet alle resterende koncerter og foredrag i årets første halvår – blandt andet fordi det er usikkert, om internationale musikere kan krydse de nødvendige grænser og finde transport til Danmark.

»Vi er klar over, det er en beslutning, der berører og skuffer mange mennesker, men vi har ikke kunnet se andre muligheder. Vi håber på forståelse blandt alle vores trofaste gæster,« skriver Mogens Dahl i en pressemeddelelse.

Har man købt billetter til et eller flere af de aflyste arrangmenter, vil man blive kontaktet af Billetlugen via den e-mail adresse eller det telefonnummer, der blev opgivet ved købet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Støt lokalt og køb med hjem fra Sydhavnens butikker: Her er listen med takeaway

Der er stadig rig mulighed for at sysle med grønne projekter derhjemme, selvom TagTomats butik på Jagtvej er lukket i disse dage. Her har Mads Boserup Lauritsen nemlig indført en række nye koncepter, bl.a. take away, hvor du sparer ti procent af prisen.

TagTomat er kun åben for take away, men åbner nu op for en række nye koncepter