De unge skuespillere fra forestillingen i 2019: Frederikke Stig Hjorth, Daniel Vendelborg, Malene Krüger Severinsen, Mikkel Brabrand Galløe og Emilie Bjørn Kilting. PR-FOTO
De unge skuespillere fra forestillingen i 2019: Frederikke Stig Hjorth, Daniel Vendelborg, Malene Krüger Severinsen, Mikkel Brabrand Galløe og Emilie Bjørn Kilting. PR-FOTO

Dragør Revyen udsættes til 2021

Efter et års pause genopstod Dragør Revyen i 2019 med fem unge skuespillere på scenen. Men lige som andre kulturarrangementer landet over udsættes dette års revy, der skulle have spillet til oktober, nu til 2021.

»Det var ikke lige sådan, vi havde håbet, det skulle blive. Men det er det eneste ansvarlige at gøre. Revyer over hele landet bliver aflyst lige nu,« udtaler formand for revyens bestyrelse, Susanne Lindø Grønbech i en pressemeddelelse.

Dragør Revyen gennemfører dog årets generalforsamling, 9. juni, hvor revyens støtter planlægger Dragør Revyen 2021 samt årets sociale arrangementer. Om man kan mødes personligt, eller om det bliver digitalt, må tiden vise.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Ren Kærlighed i gang med at samle skrald.

Ren kærlighed til Amagerbanen: Samlede skrald for at støtte fredningsplaner

To mænd ventede på havnebussen. Det blev dyrt.

Fik bøde for at vente på havnebus