Grøn ekstase på Ti-øren.
Grøn ekstase på Ti-øren. - Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix.

Ti-øren i grøn ekstase: Se flere billeder fra torsdagens koncert

GRØN 2019: Grøn Koncert 2019 blev torsdag aften skudt i gang på en udsolgt Ti-øren. Forsalget til årets koncerter har været historisk højt, og det var med ekstra festfyrværkeri, at konferencier Jacob Haugaard indtog scenen. Det gjorde han nemlig som 30 års-jubilar på Grøn med sin værtsmakker Simon TJ – Muskelsvindfondens nyvalgte formand.

Anne, Sanne og Lis har tidligere spillet på Grøn Koncert hver for sig, men denne gang var de sammen på scenen.

Anne, Sanne og Lis har tidligere spillet på Grøn Koncert hver for sig, men denne gang var de sammen på scenen. – Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix.

Ti-øren dannede for andet år i træk rammen om Grøn-karavanens første koncertdag, hvor publikum kunne opleve Dizzy Mizz Lizzy, ANNE SANNE LIS, Alphabeat, Scarlet Pleasure, Carpark North, Kesi, SAVEUS og Kato//Brandon Beal.

Simon TJ og Jacob Haugaard.

Simon TJ og Jacob Haugaard. – Foto: Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix.

Jeg mødte en kvinde, som havde en søn med muskelsvind, og på den måde kom jeg i forbindelse med Muskelsvindfonden. Derfor ved jeg om nogen, hvor vigtigt et arbejde muskelsvindfonden gør – både for mennesker med handicap og deres pårørende. Jeg er så glad og taknemlig for at være en del af Grøn.

Jacob Haugaard,

»Det er intet mindre end fantastisk at starte Grøn-touren ud med en udsolgt koncert på Ti-øren. Vi var 15.000 mennesker samlet på pladsen under en strålende sol – publikum var glade, og artisterne skabte en kæmpe fest fra scenen, så vi kunne ikke ønske os en bedre start,« siger indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen.

Alphabeat skabte gode vibrationer.

Alphabeat skabte gode vibrationer. – Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Så, er vi på plads!

Så, er vi på plads! – Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

En ny lokalbog om Frederiksberg Hospital

Zoom har taget fotos til lokalhistorisk bog

Mike Jensen og alle Frems fans får noget at juble over i den kommende sæson, spår fan-formanden.

Du læste det først her: FREM RYKKER OP!