Bianca Christensen, ACR¿s kommende A-rytter.
Bianca Christensen, ACR¿s kommende A-rytter. - Foto: Jesper Skovbølle.

Cykling. Amager-løb på Stevns

ST. HEDDINGE: Sidste afdeling af årets Demin Cup blev kørt søndag. Arangøren var dog Amager Cykle Ring, som havde forlagt ræset til Stevns på grund af det vejarbejde, som har skabt kaos omkring Englandsvej den seneste tid.

Den danske mester og Tour de France-helt Michael Mørkøv stillede til start på Nytorv i Store Heddinge sammen med et stærkt felt af de bedste hjemlige eliteryttere – et brag af en finale i dansk cykelsports superliga, hvor rytterne var ude på 185 hårde og vindblæste kilometer i naturskønne omgivelser.

Frederik Rodenberg sejrede foran Mørkøv, Nicklas Amdi Pedersen blev treer og vandt dermed årets Demin Cup. For første gang nogensinde vandt BHS-Almeborg Bornholm samlet. Sidste år var det den nuværende Riwal rytter Tobias Mørch Kongstad, som vandt den samlede Cup – han er medlem og har haft hele sin cykelopdragelse i Amager Cykle Ring.

I B-rækken stillede Amager med en pige, man skal holde øje med fremover: Bianca Christensen vandt i Dame B rækken, hun er klubmester i tidskørsel. Søndag vandt hun så klubbens åbne løb på Stevns.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Transportminister Benny Engelbrecht kender udmærket Østerport Station fra barndommen og ungdommen på Østerbro. Foto: Sine Fiig/DSB

En Østerbrodreng genåbnede Østerport Station

Tina og Anne Sofie, som lige er startet i skole, sammen med Elisabeth ved byttereolen udenfor Karens Minde. Herover ses nogle karmaskatte.

Et rent Facebook-hit: Mød Sydhavnens bedste karma-Tina