Få minutter før åbningen var køen udvidet langs det meste af gangen på første sal i Danmarks største indkøbscenter, Field´s. I alt 13.700 personer besøgte butikken i løbet af åbningsweekenden.
Få minutter før åbningen var køen udvidet langs det meste af gangen på første sal i Danmarks største indkøbscenter, Field´s. I alt 13.700 personer besøgte butikken i løbet af åbningsweekenden. - Foto: PR-foto.

13.700 gæster til åbning af ny modebutik i Field’s

Folk stod i kø to timer før den officielle åbning af Danmarks første Lindex-butik. Interessen for at være blandt de første kunder til at besøge Feld’s nye modebutik var rekordstor, og få minutter før åbningen var køen udvidet langs det meste af gangen på første sal. I alt 13.700 personer besøgte butikken i løbet af åbningsweekenden.

»Vi er helt overvældede af den fantastiske modtagelse, som Lindex modtog fra vores kunder. Det er tydeligt, at folk har savnet at have Lindex på det danske marked, og vi er meget stolte over at være det shoppingcenter, der åbner den første Lindex-franchisebutik i Danmark. Vi har aldrig før i Field’s historie set en modebutik tiltrække så mange gæster og skabe kø gennem det meste af vores førstesal. Med tilføjelsen af Lindex tilbyder Field’s det bedste fashion-mix i ethvert dansk indkøbscenter,« siger Thomas Thomsen, Shopping Center Manager for Field´s.

Butikken tilbyder alle Lindex’ forretningsområder, herunder kvindetøj, børnetøj, lingeri og kosmetik i et unikt designet miljø, der samler den skandinaviske arv med rene farver blandet med naturlige materialer, der understreger vigtigheden af bæredygtighed for Lindex-mærket.

»Som noget nyt for vores kunder har vi i denne butik udviklet en selvscannende serviceteknologi sammen med vores partner. Kunden betyder alt for os, og vi er nødt til at gøre alt, hvad vi kan for at tilbyde en enkel og inspirerende shoppingoplevelse,« siger Johan Isacson, leder af Lindex Franchise. /jep-

Lóa D. Kristjansdottir og Albert Thor Magnusson har på ti år etableret en reel familievirksomhed, hvor alle hjælper til.

Lóa D. Kristjansdottir og Albert Thor Magnusson har på ti år etableret en reel familievirksomhed, hvor alle hjælper til. – Foto: PR-foto.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Shotgun Revolution på scenen, Amager Strandpark 2010.

Vind billetter: Shotgun Revolution i Amager Bio

Plantorama inviterer til julemarked i oktober.

Så er det jul igen: Julemarked på Amager