Tårnbys borgmester Allan S. Andersen.
Tårnbys borgmester Allan S. Andersen. - Foto: Michael Paldan.

Samtlige partier bag budgetaftale i Tårnby

Samtlige partier plus en løsgænger står bag budgetaftalen i Tårnby Kommune. Aftalen indeholder en saltvandsindsprøjtning på 17,2 millioner kroner til primært velfærdsområdet.

Flere penge til velfærdsområderne, sundhedsplejen og tandplejen, flere daginstitutionspladser, tværgående buslinje og et løft af arbejdsmarkedsområdet.

Det er nogle af de gaver, der bliver strøet ud til borgerne, efter samtlige partier plus en løsgænger har indgået budgetaftale i Tårnby Kommune.

Aftalen indeholder midler til kommunens andel af udgifterne til opførelse af nyt seniorbofællesskab med i alt 28 boliger. Og på anlægsområdet er der blandt andet indarbejdet en klima- og energipulje på 13,0 mio. kr. årligt i hele budgetperioden svarende til i alt 52,0 mio. kr. Dertil kommer LED-belysning til boldbanerne på henholdsvis Kastrup og Vestamager Idrætsanlæg med én mio. kr. samt fortsættelse af skolerenovering og modernisering med i alt 91,4 mio. kr. i budgetperioden. Endelig er der afsat 33,8 mio. kr. til færdiggørelsen af den nye svømmehal på Vestamager i 2020.

Den lave skatteudskrivning på 23,1 procent er fastholdt. Og der er budgetteret med et kassetræk på 54,4 mio. kr.

»Jeg lægger meget stor vægt på – og siger tak for – at det igen har været muligt at opnå en så bred budgetaftale. Der er skabt et godt fundament for den kommunale service til glæde for vores borgere. Det er nu anden gang i denne valgperiode der er bredt budgetforlig – og dette tegner godt for det fremtidige samarbejde. Så endnu en gang stor tak til alle,« udtaler borgmester Allan S. Andersen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

I morgen kl. 10 står programmet på fællesrap på Bellahøj Friluftsscene med rapperen Pharfar og DR-værten Chapper.

1.500 unge rappere rimer løs med Pharfar og Chapper i Bellahøj

Elin Wu med de synlige beviser på det danske mesterskab.

Elin satte drengene skakmat