»Salonen har den perfekte placering - lige ved det mest travle knudepunkt på Amagerbrogade,« fortæller Chanette (yderst til højre), der her nyder gadelivet med to af sine medarbejdere.
»Salonen har den perfekte placering - lige ved det mest travle knudepunkt på Amagerbrogade,« fortæller Chanette (yderst til højre), der her nyder gadelivet med to af sine medarbejdere. - Foto: PR-foto.

Chanette klipper milepæl: Frisørsalon overlever massiv discount-konkurrence

Da Chanette Musfelth Strandbech i 1994 åbnede frisørsalon på Amagerbrogade var der ikke mange frisører i gadebilledet. Nu er der mindst 40 butikker inden for en ganske lille radius.

Amagerbrogade er gennem de seneste tyve år blevet plastret til med frisører. Og det er en udvikling, der kan tage livet af de klassiske frisørsaloner, hvor prisen er højere for at få ordnet lokkerne. Men Chanette Musfelth Strandbech, der åbnede Cut’n Blow den 1. november 1994, kan nu fejre 25-års jubilæum. Trods øget konkurrence – og trods det faktum, at hun på et tidspunkt måtte drive salonen fra en skurvogn.

»I 2007 blev ejendommen på hjørnet af Amagerbrogade og Ebertsgade revet ned og jævnet med jorden, så mens en ny ejendom blev opført, måtte vi arbejde videre og klippe håret fra en 10 meter stor skurvogn,« fortæller Chanette.

»Det var en hård periode på næsten et år, men de trofaste kunder støttede os og blev ved med at komme. Det var en larmende og rystende tid, men vi flyttede alt med ind i skurvognen – ja, selv julepynten. Jeg tror, vi fik mange nye kunder, fordi de kunne se direkte i skurvognen og tænkte: »De ser godt nok dygtige ud!« Men heldigvis kunne vi flytte tilbage på samme adresse til nye og større lokaler.«

Flyvende fra Færøerne

Chanette fortæller, at de fleste kunder kommer fra Amager, men at der også kommer kunder fra Albertslund, Birkerød, Haslev og Vordingborg.

»Ja, der er endda kunder som kommer flyvende fra Færøerne for at få sat lokkerne,« griner Chanette, og understreger, at hun driver en eksklusiv frisørsalon, hvor personalet mindst har en fire-årig uddannelse.

»Der bliver lagt stor vægt på kvalitet, kreativitet og at kunderne får en personlig behandling. Det kræver hårdt arbejde og stabilt personale at kunne fejre 25-års jubilæum, men er lykkedes,« siger Chanette med stolthed i stemmen.

Jubilæumsreception

Cut’n Blow holder jubilæumssreception fredag 1. november mellem klokken 15.00-19.00 for kunder, forretningsforbindelser, familie og venner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Sidste år var 423 elever fra Frederiksberg med til at samle ind.

Omvendt jul til fordel for verdens børn

Frederiksberg Bladets faste klummeskribent, Michael Engelbrecht.

For nu skal rotten dø