Hård træning i hallen.
Hård træning i hallen. - Foto: Tårnfalkene

Volleyball: Tårnfalkene smasher igennem på Nordregårdskolen

I februar så en ny volleyballklub dagens lys på Amager. Tårnfalkene er navnet på den nye klub, der holder til på Nordregårdskolen ud til Englandsvej. To lærere fra Løjtegårdsskolen, Tom Gallus og Jesper West Danbo, har været ophavsmænd til klubben, der allerede nu tæller 33 medlemmer.

Der har ellers ikke været volleyball i Tårnby Kommune i lidt over 20 år, siden Tårnby Volleyball Klub blev nedlagt. Tårnfalkene er tilmeldt i deres første sæson med to mix-hold i turneringen under Sjællands Volleyball Kreds. Andetholdet, der primært består af nybegyndere med enkelte rutinerede spillere, har allerede spillet fire kampe, der trods tætte forløb alle er endt med 2-0 nederlag.

Førsteholdet har endnu ikke været i kamp, men oprykning til den bedste sjællandske række vurderes som meget realistisk, da holdet består af rutinerede spillere, hvoraf flere har spillet divisionsvolley.

Tårnfalkene træner tirsdage og onsdage. Oplysninger om klubben findes på deres Facebook-gruppe ’Tårnfalkene Official’.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Dennis Peetz Stahlhut og Sunny Khosla har lige været ude at hente pant på Østerbro.

Iværksættere jagter 140 millioner flasker og dåser

Den tyske soldat bliver skudt af medlemmer af modstandsgruppen Holger Danske, dog med laserguns.

Frederiksberg er besat: Elever fra Holger Danske løser opgaven