Aktivitetscentret Sundholm vil fremover sælge økologiske juletræer.
Aktivitetscentret Sundholm vil fremover sælge økologiske juletræer. - Foto: Nils Svalebøg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Hjemløse sælger juletræer – nu også i øko

Gennem de seneste 7-8 år har mange københavnere købt deres konventionelle juletræ i Aktivitetscentret Sundholm, hvor hjemløse borgere er ansvarlige for salget af træerne.

Men den seneste årrække har flere og flere efterspurgt økologiske juletræer, og den efterspørgsel har centret nu valgt at imødekomme.

Derfor vil det være muligt at købe et økologisk juletræ, når Aktivitetscentret Sundholm starter deres juletræssalg på lørdag den 30. november.

Det sker af hensyn til miljøet, ligesom træerne ser mere naturlige ud, når de ikke er blevet sprøjtet, lyder det fra aktivitetscentret.

Til hverdag producerer brugerne i Aktivitetscentret alt fra plantekasser, sæber, shoppingtasker og spækbrætter. Det sker som et led Sundholms sociale arbejde, hvor hjemløse borgere blandt andet opbygger deres faglige og sociale kompetencer.

Juletræssalget holder åbent kl. 13-18 fra tirsdag til torsdag og lørdag til søndag kl. 10-16.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Den Hirschsprungske Samling fejrer jul med flere forskellige arrangementet

Juleklip og julejagt på Den Hirschsprungske Samling

Vi kan ikke love sne 1. december, men der vil være rig mulighed for at komme i grøn julestemning i Kildevældskirken på søndag.

I kirken på søndag: Jul med grøn omtanke