Skal Amager Bakke eller K.B. Hallen være Årets Idrætsbyggeri 2020? Begge er i hvert fald nomineret til den spritnye pris, og du kan være med til at påvirke, hvem der løber med titlen.
Skal Amager Bakke eller K.B. Hallen være Årets Idrætsbyggeri 2020? Begge er i hvert fald nomineret til den spritnye pris, og du kan være med til at påvirke, hvem der løber med titlen. - Foto: Astrid Maria Rasmussen/Ritzau Scanpix og Martin Sørensen

Amager Bakke og K.B. Hallen dyster om at blive Årets Idrætsbyggeri

Fire byggerier dyster om den nyinstiftede pris ‘Årets Idræts-byggeri 2020’. Amager Bakke og K.B. Hallen er blandt de nominerede.

Fire kandidater er indstillet til titlen som Årets Idrætsbyggeri 2020 – Amager Bakke, K.B. Hallen, Helsingør Stadion og Holbæk Sportsby.

Bag den helt nye pris står kursus- og konferencevirksomheden Nohrcon, der specialiserer sig i arrangementer om byggeri, offentlige indkøb, fremtidens byggeri og juridiske aspekter i byggeriet.

Nohrcon har i flere år kåret Årets Skolebyggeri og Årets Sundhedsbyggeri for at sætte fokus på vellykkede projekter til inspiration for andre.

Nu udvides prisuddelingen så til også at omfatte Årets Idrætsbyggeri, og du kan såmænd være med til at påvirke, hvem der skal vinde. En afstemning er nemlig skudt i gang på surveymonkey – den finder du her. Der kan stemmes til og med 20. februar klokken 12.

Vinderen kåres ved Nohrcons temadag ’Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2020’ onsdag 26. februar.

De fire nominerede er udpeget af en jury bestående af nøje udvalgte fageksperter, oplyser Nohrcon.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tag den lille under armen og kom til Barsels Break i Nordisk Film Biografer Falkoner.

Biograf inviterer på oplæg om motorikkens ABC

Der er indrettet ti spilstationer hos HYDR eSport Frederiksberg i lokalet på 3. sal hos NEXT.

Nu kan du gå til eSport i Julius Thomsens Gade