‘Dark Night of Humanity’ er en del af Copenhagen Light Festival og Amager Lyser.
‘Dark Night of Humanity’ er en del af Copenhagen Light Festival og Amager Lyser. - Foto: PR

Valentins eller dommedag?

Valentinsdag, eller fredag den 14. februar, kan du opleve alt andet end røde roser og stearinlys. I stedet for romance, kan man derimod blive inviteret ind i Stephen Hawkings dystre dommedags-sind, når det audiovisuelle værk ’Dark night of humanity’ kan ses og høres i Kulturhuset på Islands Brygge. Værket tager udgangspunkt i den verdensberømte fysikers dommedagsprofetier fra tiden umiddelbart før hans død. Hawkings ekstremt dystre fremtidsudsigter giver kun menneskeheden cirka 100 år at overleve i på jorden, og det er denne dommedagsstemning som komponist Christian Rønn og producent Palle Vedel iscenesætter med video, samples, elektronik og stemmer.

Audiovisuelt værk, Kulturhuset Islands Brygge, Salen, Islands Brygge 18. Fredag den 14. februar klokken 18.30-21.30. Gratis entré.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Det store lokale på Rentemestervej 67 var et blankt lærred, blot med hvidt betongulv og betonloft, da Sylvester Larsson og Frederik Møller overtog det. Sylvester er søn af designer Rasmus Larsson, indehaver af Design By Us, som også ligger på Rentemestervej, som har hjulpet med inspiration til indretningen.

Social kantine på Rentemestervej: Tekno Eatery byder på hjemmelavet mad, som mor lavede den

Frem til søndag 23. februar kan du opleve Vinter i Tivoli, hvor du blandt andet kan prøve deres skøjtebane.

Sidste udkald: Spænd skøjterne og stil lækkersulten i Tivoli