På parkeringspladsen ved Spar på Kongelundsvej kan man afhente Ikea-varer.
På parkeringspladsen ved Spar på Kongelundsvej kan man afhente Ikea-varer. - Foto: PR-foto.

Klik og hent: Ikea rykker til Kongelundsvej

Når kunderne ikke kan komme til Ikea i Gentofte eller Taastrup, må ikea komme til kunderne.

Det er filosofien bag det nye afhentningssted, som Ikea har etableret på Amager – nærmere bestemt på parkeringspladsen ved Spar på Kongelundsvej 299.

»Der bor mange mennesker i København uden bil, så selvom de ikke har så langt til varehusene i Gentofte og Taastrup, kan det være en udfordring for dem at komme frem og tilbage med deres varer. Men med vores nye afhentningssted på Amager bliver det nu langt nemmere at være kunde hos Ikea. Vi har testet det i et stykke tid nu, og det er blevet vældigt godt modtaget,« siger varehuschef i Gentofte, Fatima Gustafsson.

»Afhentningsstedet i Kastrup har vi etableret i samarbejdet med Spar. Det er vi glade for, da det ligger godt placeret og er nemt at komme til for mange københavnere og særligt mennesker på Amager. Vi glæder os til at se, hvordan københavnerne tager imod den nye service, når fragtbilen fra Ikea fremover kommer til Amager,« siger Fatima Gustafsson.

Den nye service, som kaldes ’Klik & Hent’, er et supplement til ’Her & Nu’-levering, som Ikea introducerede i efteråret 2019, hvor kunder kan bestille og samme dag få leveret større ordrer til hjemmeadressen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Politi til stede i krydset Kalkbrænderihavnsgade/Vordingborggade.

Politiet uddelte bøder i kaotisk kryds fra morgenstunden

Kirsten Bak Hansen holder foredrag.

Lyt til foredrag med verdensmester