Alma med sin dommer, Thomas Blachman.
Alma med sin dommer, Thomas Blachman. - Foto: Lasse Lagoni/TV2.

Alma fra X Factor: Jeg havde kræft som syv-årig

Christianshavnerpigen Alma Agger er videre til næste runde liveshow i X Factor. Under fredagens show fortalte Alma, at hun som barn havde været alvorligt syg.

Fredag aften gik X Factor-deltagerne alle på scenen med et budskab, og Blachmans solist, 20-årige Alma Agger fra Christianshavn, forklarede, at hun havde været gennem en svær periode i livet.

Som barn fik hun konstateret kræftsygdommen leukæmi, da hun var omkring syv år gammel – og der gik otte år, før hun blev raskmeldt, selvom hun var sygdomsfri som 10-årig.

»Det var et helt vanvittigt forløb, fra hun var syv, til hun var 15,« forklarede Alma Aggers far i programmet. »For fanden, vi kunne have mistet hende.«

Alma havde ikke tidligere fortalt om sit sygdomsforløb, da hun ikke var interesseret i at få en ‘medlidenshistorie’ klistret på sig fra begyndelsen.

»Jeg synes ikke, det er noget, jeg skal promovere mig selv på. Det er mere en bagage, jeg har,« forklarede hun til TV2 X Factor.

Læs den fulde historie på TV2 X Factor: Alma om sin sygdom

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jan Lund, der i sommeren 2019 overtog Slagter Lund, fylder rundt 8. marts.

Direktør og slagtermester Jan Lund fylder 40 år

Selv om det stadig er råt derude, kan du sagtens begynde at have altandrømme - og gå i gang med forberedelserne til forårs- og sommersæsonen.

Klumme: Busbesparelser i ly af metroen